Segova Puertas

Manteniment de Portes de Garatge

segova portes i automatismes

La durabilitat i el bon funcionament dels sistemes d’obertura automàtica i de seguretat de les portes i tancaments automàtiques de pàrquing de la comunitat de veïns, de cases particulars i de naus industrials, comerços o de qualsevol altra ubicació que disposi d’aquesta mena de tancaments, dependrà de la freqüència d’ús, però sobretot del manteniment que se’ls doni a aquests equipaments.

EL NOSTRE OBJECTIU ÉS LA PREVENCIÓ DE POSSIBLES AVERIES I LES SEVES CONSEQÜÈNCIES: MANTENIMENT PREVENTIU

L’ideal per a garantir la seva tranquil·litat i la vida útil de la porta (pàrquing de veïns o garatge) o tancament, és contractar els serveis de manteniment, neteja i restauració, realitzats per professionals com els que ofereix l’empresa Segova a tot el Bages (Manresa i les principals ciutats de la comarca).

Tots ells garantits per un any, sense cobrament per desplaçaments a tot el Bages i amb pressupostos ajustats.

Com ho fem?

1. El servei de manteniment, de SEGOVA part d’una comprovació visual i una posterior avaluació de l’estat de cada porta, automatisme o tancament.

2. Realitzem un informe preliminar de l’estat de la porta del pàrquing, de manera que el propietari conegui exactament l’estat de la mateixa i en el cas que sigui necessària la substitució o reparació d’algunes peces, incloem la valoració perquè el client pugui decidir, adequadament, respecte al cost de la reparació, ja que el cost de les peces i la mà d’obra de la reparació no estan inclosos en el contracte de manteniment. 

 3. Realitzem la neteja i una comprovació dels elements electrònics i automatismes d’accés de la porta automàtica i procedim a revisar i greixar els elements mecànics que així ho requereixin, el manteniment preventiu inclou:

  • Neteja integral i comprovació d’automatismes i greixatge de les peces mecàniques
  • Comprovació de les fotocèl·lules de seguretat
  • Comprovació de quadres elèctrics
  • Comprovació de pressions hidràuliques
  • Comprovació de sistema de paracaigudes (Coixinets)
  • Comprovació de corrioles (Tant de ferro com de niló)
  • Comprovació de l’elasticitat del cable i la seva deterioració tanta així com quissos de seguretat i contrapesos.

4. Els tècnics de SEGOVA, estan especialitzats en portes automàtiques de garatge i industrials, portes de pàrquing de la comunitat de veïns, motors, portes de seguretat, molls de càrrega, portes automàtiques de cristall i barreres automàtiques. Cada pas del procés de manteniment s’executa complint amb la Norma UNE 85635:2012 i amb productes homologats.

La teva seguretat és el nostre compromís

Crida’ns avui mateix per a conèixer l’estat de la teva porta de garatge.

Contracte de manteniment anual preventiu

Per a assegurar el bon funcionament de les portes i evitar possibles sancions o responsabilitats per danys, és necessari complir amb la normativa vigent: Norma UNE-85635:2012, i també amb el compliment de l’article 1907 del Codi Civil que estableix l’obligatorietat dels manteniments.

SEGOVA els ofereix la possibilitat de subscriure un contracte de manteniment periòdic adequat a les característiques de la porta i al volum de vehicles, que implica la freqüència d’obertura i tancament de la porta automàtica i determina la freqüència necessària dels manteniments, podent ser: anuals, semestrals o trimestrals.

Seguridad puertas de garaje

Líder en el seu sector: 24 hores al dia i 7 dies a la setmana, sempre sota disponibilitat de l’equip, desplaçaments sense càrrec i garantia d’1 any per escrit.

Restauració, neteja i pintura de portes de garatge

La durabilitat i el bon funcionament de les portes automàtiques i dels tancaments en general depèn de la freqüència d’ús però sobretot del manteniment que se’ls doni.

Realitzar una neteja adequada a les portes, automatismes i tancaments, no sols assegura el bon funcionament mecànic de l’equipament, sinó que cuida l’estètica del lloc on estan instal·lades.

L’ideal per a garantir la seva vida útil és contractar els serveis de manteniment, neteja i restauració (neteja i pintura), realitzats per professionals com els que ofereix l’empresa Segova per a tota Catalunya. Des de 2013, el fundador i líder de la companyia, Sergio González Vallejo planifica i coordina labors de manteniment, restauració, neteja i pintura, de portes de garatge, industrials, comercials i tancaments metàl·lics en general.

Tots els treballs de manteniment, restauració, neteja i pintura, estan garantits per un any, realitzats per professionals del sector, sense cobrament per desplaçaments a tot el Bages i amb pressupostos ajustats.

Pintura i manteniment per a comunitats

Gestories, constructors, comunitats de propietaris, comerços i particulars en general en Manresa i el Bages contracten els nostres serveis de manteniment, restauració, neteja i pintura, per l’ampli coneixement del nostre personal, que s’ocupa d’avaluar les condicions de cada porta o tancament i que recomanaran les millors solucions.

El servei de manteniment, restauració, neteja i pintura de Segova part d’una comprovació i posterior avaluació de l’estat de cada porta, automatisme o tancament. De manera que el propietari conegui exactament l’estat de la mateixa i que així pugui decidir, adequadament, respecte al cost de cada actuació.

El servei de neteja de Segova inclou la revisió, neteja i lubricació de guies, mecanismes, corrons, riells, tancaments i frontisses, amb la qual cosa aconseguim evitar obstruccions que perjudiquen el bon funcionament.

Què inclou?

El servei de neteja de Segova inclou la revisió, neteja i lubricació de guies, mecanismes, corrons, Riells, tancaments i frontisses, amb la qual cosa aconseguim evitar obstruccions que perjudiquen el bon funcionament.

Amb el Servei de Restauració, reparem els elements estructurals i millorem l’aspecte visual de la superfície de la porta amb escatat i pintura o vernís, específics, que la protegiran d’agressions climàtiques i ambientals. Els tècnics determinaran que altres productes es poden utilitzar per a la neteja i pintura, depenent del material del qual estigui fabricada cada porta, ja que a l’ésser de fusta, alumini o acer, necessiten manteniments diferents.

Les solucions de Manteniment, Restauració i Neteja inclouen desplaçaments sense cost, pressupost tancat i sense compromís, sistemes i recanvis homologats, compliment de totes les normatives legals.

El que ens diferencia de la competència

image/svg+xml Resposta immediata

Servei 24 hores / 7 dies a la setmana

Revisió i actualització dels sistemes d’obertura i tancament (comandament a distància)

No cobrem desplaçaments a tot el Bages

Neteja i restauració (sanejament i pintat)

Calendari de manteniments preventius, segons model de porta, volum de vehicles i freqüència d’ús

La teva seguretat és el nostre compromís

Crida’ns avui mateix per a conèixer l’estat de la teva porta de garatge.

Segova Puertas

SEGOVA

Oferim portes de confiança, dissenyades per a la teva seguretat. Amb nosaltres, obtens més que una porta: obtens seguretat que se sent i es viu cada dia.

Empresa

Nosaltres

Contacte

Butlletí d'informació

Subscriu-te a les nostres notícies per a no perdre't cap novetat.

Preguntes? Escriu-nos