Segova Puertas

Automatismes de Portes

segova portes i automatismes

Ens especialitzem a oferir solucions avançades per a la llar i el negoci, incloent-hi motors d’alta eficiència per a portes de garatge, sistemes de seguretat robustos i dispositius d’obertura a distància d’avantguarda. El nostre compromís és proporcionar equips i sistemes que no sols optimitzin la funcionalitat i accessibilitat dels seus espais, sinó que també garanteixin una seguretat indestructible. Amb la nostra gamma de productes, amb marcat CEE, l’excel·lència tècnica es combina amb la practicitat, assegurant que cada interacció sigui fluida, segura i de confiança.

Motor Puerta Garaje

Motoritza la teva porta

Disposem d’una àmplia gamma d’automatismes per al sector industrial, motors hidràulics i electromecànics, de 230V i 380V trifàsics i domèstics.

Treballem amb els millors fabricadors i proveïdors per a automatitzar qualsevol classe de porta o substituir a antics mecanismes, com a motors, comandaments i quadres de maniobra, per a complir amb la normativa CE.

Estudiem el millor automatisme que precisi la seva porta i efectuem un pressupost a la seva mesura per a la motorització de portes de garatge i de tota mena de portes.

Motors per a portes basculants

P-504 PRO (Pujol)

Per a portes basculants amb una superfície de fins a 8 m². Presentem el nostre accionador electromecànic de torsió, dissenyat específicament per a portes residencials. Equipat amb tecnologia electrònica integrada, està llest per a incorporar un receptor que permet l’operació a distància amb un comandament remot. A més, ofereix l’opció d’un desbloqueig manual des de l’exterior per a major comoditat i seguretat. Optimitza la teva porta de garatge amb la nostra solució avançada!

SPIDER PRO 800 (Pujol)

Per a portes basculants i seccionades amb una superfície de fins a 10 m². Equipats amb un raïl d’arrossegament que funciona mitjançant cadena o corretja, garanteixen un moviment suau i eficient. La detecció automàtica d’obstacles assegura una operació segura en tot moment. A més, oferim l’opció d’afegir un Kit de Panell Solar juntament amb una bateria auxiliar, ideal per a un funcionament ecològic i autònom. I per a situacions d’emergència, compta amb un desbloqueig manual a través d’un pràctic tirador.

SPIDER PRO 1000 (Pujol)

Per a portes basculants i seccionades amb una superfície de fins a 15 m². Amb un raïl d’arrossegament operat per cadena o corretja, garanteixen un moviment fluid i constant. La funció d’atur suau juntament amb la detecció automàtica d’obstacles proporciona una operació segura i sense sobresalts. A més, el temporitzador de tancament automàtic ofereix comoditat i seguretat addicional. I per a garantir un funcionament ininterromput, oferim l’opció d’afegir una bateria auxiliar.

ELITE 20 DC (Pujol)

Per a portes seccionades amb una superfície de fins a 20 m². Et presentem el nostre motorreductor electromecànic de 24V, dissenyat específicament per a un ús intensiu en portes seccionades. Aquest sistema, equipat amb un final de carrera amb encóder absolut, garanteix precisió en cada moviment. El seu sistema antiaixafament i atur suau tant en obertura com en tancament asseguren una operació segura i fluida. A més, compta amb un receptor exterior i un exclusiu sistema d’embragatge extra carrera que facilita la seva instal·lació. I per a situacions que requereixin intervenció manual, disposa d’un desbloqueig senzill mitjançant tirador.

Motors per a portes enrotllables

SERIE TRICK SILENCE

Descobreix la nostra innovadora sèrie d’automatismes TRIK SILENCE, especialment dissenyada per a portes enrotllables, ja siguin d’alumini o acer. La sèrie TRIK SILENCE no és només un motor; és una revolució en el món dels automatismes, oferint avantatges inigualables en comparació amb els motors tradicionals de corrent altern:

  • Silenci: Incomparable: Es destaca com el motor més silenciós del mercat.
  • Rapidesa i Potència: Combina velocitat amb una força inigualable.
  • Ús Intensiu: Dissenyat per a operacions contínues sense comprometre el seu rendiment.
  • Instal·lació Simplificada: El seu disseny permet una fàcil i ràpida instal·lació.
  • Ajust Personalitzat: Compta amb finals de carrera ajustables i velocitats d’obertura i tancament regulables.
  • Operació Suau: Les seves maniobres tenen un atur suau regulable, garantint una operació fluida i segura.
  • Opcions Addicionals: Es pot complementar amb bateria, panell solar o SAID per a una major versatilitat.
  • Control Modern: Ofereix la possibilitat de ser operat mitjançant una aplicació mòbil.

A més, per a garantir la seva durabilitat i resistència, tots els automatismes de la sèrie TRIK SILENCE han superat proves rigoroses, realitzant més de 7.000 maniobres consecutives amb només un segon de pausa entre elles. Opta per l’excel·lència amb TRIK SILENCE!

Motors per a portes seccionades

ELITE 20 DC (Pujol)

Per a portes seccionades amb una superfície de fins a 20 m². Et presentem el nostre motorreductor electromecànic de 24V, dissenyat específicament per a un ús intensiu en portes seccionades. Aquest sistema, equipat amb un final de carrera amb encóder absolut, garanteix precisió en cada moviment. El seu sistema antiaixafament i atur suau tant en obertura com en tancament asseguren una operació segura i fluida. A més, compta amb un receptor exterior i un exclusiu sistema d’embragatge extra carrera que facilita la seva instal·lació. I per a situacions que requereixin intervenció manual, disposa d’un desbloqueig senzill mitjançant tirador.

Motors per a portes cancel·la

Portes cancel·la Batents

Descobreix la solució òptima per a l’accionament de cancel·les batents: amb fulles de fins a 6 m o amb un pes de fins a 450 kg.

Motorreductor Electromecànic Extern: Equipat amb tecnologia de 24 Vdc i un encoder magnètic, aquest sistema garanteix un rendiment superior i constant.

Fiabilitat Garantida: Gràcies al encoder magnètic, es mantenen els valors establerts al llarg del temps i s’assegura una detecció precisa i segura de qualsevol obstacle.

Instal·lació sense Complicacions: Amb un disseny pensat en la facilitat, les connexions elèctriques són fàcilment accessibles des de la part superior. A més, els suports de fixació ja venen inclosos amb el motor.

Versatilitat en la seva Màxima Expressió: El disseny permet la instal·lació del motor fins i tot en la part inferior de la fulla de la cancel·la, amb una distància mínima del sòl de només 110 mm.

Funcionalitat i Seguretat: En cas de talls d’energia, el desbloqueig és senzill gràcies a una clau situada en la part superior del motor, permetent el moviment manual de les fulles de la cancel·la.

Opta per una solució que combina tecnologia, practicitat i seguretat en un sol paquet. Tria l’excel·lència per a la teva cancel·la batent!

Puertas Cancela Correderas

Descubre la solución definitiva para el accionamiento de cancelas correderas: para pesos de hasta 500 kg. Perfecto para entornos residenciales e industriales.

Motorreductor Electromecánico: Equipado con una potente tecnología de 24 Vdc, garantiza un rendimiento óptimo.

Rendimiento Superior: Diseñado para un uso intensivo, logra abrir una cancela de 4 m en tan solo 10 segundos con el modelo RB250HS y en aproximadamente 9 segundos con el RB500HS.

Instalación Simplificada: El sistema BlueBUS facilita las conexiones con solo dos hilos entre la central de mando y hasta 7 pares de dispositivos, incluyendo fotocélulas, dispositivos de control, seguridad e indicación.

Funcionalidad Avanzada: Incorpora un sensor de temperatura que ajusta la potencia del motor según las condiciones climáticas, protección térmica y la opción master/slave para sincronizar automáticamente dos motores, ideal para cancelas correderas de dos hojas opuestas.

Inteligencia Integrada: Con detección de obstáculos, programación automática de tiempos de trabajo, autodiagnóstico con indicación luminosa y 8 niveles de programación.

Seguridad Garantizada: Ofrece aceleración y desaceleración ajustables al inicio y final de cada operación.

Diseño Robusto: Cuenta con un sistema de desbloqueo con manilla de aluminio y una apertura facilitada.

Operación Silenciosa: Gracias a su motorreductor montado sobre cojinetes, garantiza un funcionamiento suave y sin ruidos molestos.

*Nota: Los tiempos mencionados consideran una instalación típica y no incluyen movimientos de aceleración y desaceleración.

Elige la combinación perfecta de tecnología, eficiencia y seguridad para tu cancela corredera. ¡Opta por la excelencia!

Motors per a portes corredisses

Per a portes corredisses de gran envergadura, de fins a 2.000 kg.

Presentem el nostre avançat automatisme, dissenyat específicament per a portes corredisses, ja siguin d’ús residencial, comunitari o industrial.

Model Monofàsic: Equipat amb tecnologia electrònica i un receptor integrat, és ideal per a portes amb un pes de fins a 1.000 kg.

Model Trifàsic: Pensat per a les portes més robustes, suporta pesos de fins a 2.000 kg.

Tots dos models compten amb una cremallera metàl·lica M5 d’alta durabilitat i resistència. I per a situacions que requereixin intervenció manual, disposen d’un sistema de desbloqueig mitjançant palanca, facilitant l’accionament manual de la porta.

Optimitza la funcionalitat i seguretat de la teva porta corredissa amb la nostra solució d’avantguarda. L’elecció perfecta per a garantir un funcionament eficient i durador!

Barreres automàtiques

Barrera Electromecànica per a Astes de 2 a 4 metres.

Descobreix la solució perfecta per al control d’accessos: la nostra barrera amb asta, dissenyada per a rangs de 2 a 4 metres i potenciada per un motor de 24V. És l’elecció ideal per a entorns residencials, comunitaris i comercials.

Eficiència i Silenci: La barrera Startline destaca per la seva ràpida execució en cada maniobra i el seu funcionament silenciós, garantint un control d’accés fluid i sense interrupcions.

Seguretat i Normativa: Complint amb les regulacions actuals, la nostra barrera està equipada amb un sistema antiaixafament per a garantir la màxima seguretat en la seva operació. A més, en cas de necessitat, compta amb un sistema de desbloqueig manual, permetent una intervenció ràpida i eficaç.

Opta per una solució que combina tecnologia, eficiència i seguretat en un sol paquet. Tria Startline per a un control d’accés impecable!

Seguretat

Fotocèl·lules

Les fotocèl·lules de seguretat fan que les portes es detinguin i realitzin una maniobra d’inversió gràcies als sensors que utilitza. Pel que, si alguna cosa interromp l’emissió entre aquests dispositius electrònics es produeix un tall que fa que immediatament la porta deixi de funcionar i inverteix el sentit de la maniobra, evitant així accidents per aixafament.

Segons la normativa de la UNE-EN totes les portes automatitzades han de portar fotocèl·lules de seguretat. Hi ha diferents models en el mercat que podem utilitzar segons les seves necessitats

Seguridad puertas de garaje

Paracaigudes

Els paracaigudes per a portes de garatge que proporcionaran una seguretat extra en els mecanismes per portes basculants. Aquest tipus d’eines són els dispositius de la parada del panell d’una porta en cas de trencament dels cables o la cadena, realitzant una frenada d’emergència sobre les guies.

Hi ha diferents models en el mercat que podem utilitzar segons les seves necessitats.

Seguridad puertas de garaje

Cadenat de seguretat

El seu sistema de tancament AUTOMÀTIC i el seu mecanisme ANTI-PALANCA li permet, per la seva fixació a la persiana, un tancament segur i còmode. El seu atractiu disseny, duresa i exclusivitat de les seves claus, dissenyades i controlades per ordinador, li garanteix la seva total tranquil·litat i confiança.

La base d’ancoratge, en la seva segona evolució, disposa d’un sistema de torsió en O (SISTEMA PATENTAT I ÚNIC EN EL MERCAT). Aquest sistema bloqueja el pivot, evitant el fals tancament, especialment en persianes automàtiques.

Candado puerta garaje

Comandaments a distància d’última generació

Transmissors Miniaturitzats en Vibrants Colors

Descobreix la nostra innovadora línia de transmissors miniaturitzats, disponibles en 1 i 2 canals i en sis atractius colors.

Tecnologia Avançada: Operant a 433,92 MHz amb codi rodant, aquests transmissors ofereixen gestió avançada de Codis d’Habilitació i Certificats. A més, compten amb autoaprenentatge i un receptor de proximitat integrat. Gràcies a la seva codificació O-Code de 72 Bit, són compatibles amb els receptors amb codificació Nice FloR.

Disseny Modern: Equipats amb sistemes de càlcul i reconeixement d’avantguarda, aquests transmissors no sols augmenten la seguretat sinó que també redueixen en tres vegades el temps de resposta de l’automatisme.

Facilitat d’Ús: Memoritzar i configurar aquests transmissors és un procés senzill, fins i tot a distància, gràcies als receptors Opera.

Màxima Seguretat: En cas de pèrdua o robatori d’un transmissor, la interfície O-Box permet

  • Reemplaçar-ho mantenint les mateixes funcions que el transmissor anterior.
  • Desactivar el transmissor perdut, atorgant prioritat al nou Inti.

Opta per una solució que combina disseny, tecnologia i seguretat en un paquet compacte i colorit. Tria els nostres transmissors miniaturitzats per a un control eficient i estilitzat

Segova Puertas

SEGOVA

Oferim portes de confiança, dissenyades per a la teva seguretat. Amb nosaltres, obtens més que una porta: obtens seguretat que se sent i es viu cada dia.

Empresa

Nosaltres

Contacte

Butlletí d'informació

Subscriu-te a les nostres notícies per a no perdre't cap novetat.

Preguntes? Escriu-nos