Segova Puertas

termes i condicions

segova portes i automatismes

Termes i Condicions de Segova Portes i Automatismes

Acceptació dels termes:
En accedir i utilitzar https://segova.cat, acceptes complir amb els següents termes i condicions. Si no estàs d’acord amb algun d’aquests termes, et recomanem no utilitzar aquest lloc.

Ús del lloc web:
Aquest lloc està destinat a proporcionar informació sobre Segova Portes i Automatismes, així com per permetre als usuaris sol·licitar pressupostos o posar-se en contacte amb nosaltres. No està permès utilitzar aquest lloc per a finalitats il·legals o prohibides per aquests termes.

Propietat intel·lectual:
Tot el contingut present en https://segova.cat, inclosos textos, imatges, logos i altres, està protegit per lleis de drets d’autor i és propietat exclusiva de Segova Portes i Automatismes. Està prohibit copiar, distribuir, modificar o usar aquest contingut sense el nostre consentiment exprés per escrit.

Limitació de responsabilitat:
Encara que ens esforcem per proporcionar informació precisa i actualitzada, no garantim que el contingut d’aquest lloc estigui lliure d’errors. No serem responsables de cap dany o pèrdua derivats de l’ús o la incapacitat d’usar aquest lloc.

Enllaços a tercers:
El nostre lloc pot contenir enllaços a llocs web de tercers. Aquests enllaços es proporcionen per a la teva comoditat. No tenim control sobre aquests llocs i no som responsables del seu contingut o polítiques de privacitat.

Jurisdicció:
Aquests termes i condicions es regiran i interpretaran d’acord amb les lleis d’Espanya. Qualsevol conflicte o disputa sorgida en relació amb l’ús d’aquest lloc es resoldrà als tribunals de Barcelona.

Canvis en els termes:
Ens reservem el dret de modificar aquests termes i condicions en qualsevol moment. En continuar utilitzant el lloc després que s’hagin realitzat canvis, acceptes complir amb els termes revisats.

Dades de contacte:
Si tens preguntes o inquietuds sobre aquests termes i condicions, pots contactar-nos a:

Adreça: Avinguda de la Pirelli, 6, Recinte Industrial, 08241 Manresa, Barcelona
Telèfon: 629 06 43 68
Correu electrònic: administracion@segova.cat

Segova Puertas

SEGOVA

Oferim portes de confiança, dissenyades per a la teva seguretat. Amb nosaltres, obtens més que una porta: obtens seguretat que se sent i es viu cada dia.

Empresa

Nosaltres

Contacte

Butlletí d'informació

Subscriu-te a les nostres notícies per a no perdre't cap novetat.

Preguntes? Escriu-nos