Segova Puertas

Portes i Persianes

segova portes i automatismes

Explora una varietat de solucions en portes i portes grans dissenyades per a garantir la seguretat i la funcionalitat de la teva llar o negoci. Cada servei es personalitza per a satisfer les teves necessitats específiques, des de la instal·lació fins al manteniment i la reparació. Amb un compromís indestructible amb la qualitat i la seguretat, proporcionem productes i sistemes en els quals pots confiar. Aprofita l’experiència i la dedicació que posem en cada projecte per a fer de les teves necessitats de portes i persianes una experiència sense complicacions.

Porta Basculant

Les portes basculants per a garatge o Indústria, són de dues fulles plegables, la seva obertura és vertical, disposen d’un contrapès lateral, i les maniobres per a la seva obertura o tancament, són silencioses i molt còmodes. Es poden fabricar amb diferents tipus d’acabats.

Es fabriquen en diferents materials (planxa galvanitzada, alumini, imitació de fusta, aplacats especials, etc.) i en qualsevol color ral, i envernissats lluentor o mat. Poden incloure, com a opció, una porta per a vianants.

Opcionalment, es poden fabricar amb obertures de ventilació o transparència per a deixar passo a la llum, en la part superior de la porta.

Són fabricades a mesura i compleixen amb totes les normatives legals, quant a fabricació i seguretat podent ser d’obertura manual o automàtica, disposem dels automatismes adequats a la mesura de la porta i les seves característiques dependrà de la quantitat de vehicles i del nombre de maniobres d’obertura i tancament a realitzar durant el dia.

Aquestes portes estan especialment indicades per a pàrquings en comunitats de veïns, per a habitatges unifamiliars amb pàrquing i també per a naus industrials, el seu manteniment és mínim.

Porta Seccional

Per la seva comoditat, seguretat, elegància i disseny és una porta ideal per a garatges residencials i per a entrades a tallers o magatzems industrials. La seva obertura vertical cap al sostre, permet un aprofitament de l’espai tant dins com fora del garatge, així com tot l’ample de pas. És la més silenciosa del mercat.

La varietat dels seus acabats permet adaptar-se totalment al seu gust. S’ofereixen diferents tipus de gruix de panell i diferents acabats: llis, amb acanaladores i imitacions, fusta.

La tranquil·litat amb aquesta mena de porta es garanteix gràcies a les mesures de seguretat que incorpora.

Porta Enrotllable

Són la solució més econòmica per a cobrir qualsevol entrada, ja sigui per ús comercial, industrial o residencial. Fàcil de mantenir i maniobrar.

Es poden fabricar amb planxa galvanitzada, amb l’opció de lacat en el forn; o bé amb làmines d’alumini amb una àmplia gamma de colors i acabats. Possibilitat d’incloure visibilitat o ventilació a la porta.

No ocupa espai lateral i es pot enrotllar cap a l’interior com en l’exterior i permet aprofitar tot l’espai de dins i fora del garatge.

Poden ser manuals o automàtiques, triant l’automatisme depenent de les grandàries i el nombre de maniobres de la porta.

Porta Corredissa

Són una altra solució de tancament tant per portes de garatge com de jardí. Aquest tipus de portes també s’utilitzen per a zones industrials sovint com a entrada al recinte de l’empresa.

La seva obertura és lateral i corre sobre una guia, necessitant el mateix espai d’ample de la porta a continuació, per a poder obrir-la. Poden ser d’una o dues fulles, manuals o automàtiques.

S’ofereixen diverses possibilitats tant de dissenys com acabats. Es poden fabricar amb planxa galvanitzada, amb ferro negre, alumini, xapa tallin, fusta…

Porta Batient

És un tancament de seguretat, de fàcil adaptació i muntatge a qualsevol obertura. Permet una bona visibilitat i es caracteritza pel seu silenciós funcionament. Sense manteniment i moltes solucions sense necessitat d’obra.

Es fabrica a la mesura i amb les característiques particulars de cada client. Se subministra amb galvanització, lacat en blanc, negra, oxidón o qualsevol altre color de la carta real. Una o dues fulles, totalment plegables ideals per a protegir el seu habitatge, comunitat o negoci.

Porta Peatonal

La porta d’entrada és el principal vincle entre l’interior i l’exterior. Exterior de la porta d’entrada sovint és un reflex de l’interior de la casa o edifici. També és una de les primeres impressions que es reben d’aquesta. La porta d’entrada, no ha de ser triada a la lleugera, per no esmentar l’aspecte de la seguretat.

Existeixen molts tipus de portes d’entrada, des de la més estàndard a la més estètica.

Les nostres portes estan fetes a mida i poden barrejar els materials necessaris per a la resistència i seguretat de la porta d’entrada a altres materials més estètics com el vidre a través de barres de ferro forjat que li donen una aparença més harmoniosa i protegeixen l’interior de pols i pluja.

Porta Industrial Ràpida

La porta ràpida enrotllable ha estat dissenyada per a les obertures on el pas sigui molt intens principalment per llocs industrials.

Oferint una gran resistència a l’aire i molta estanquitat, és ideal per a zones de traficintens a magatzems, laboratoris i molls de càrrega. També ajuda a mantenir zones protegides dels corrents d’aire i controlar l’entrada de personal. Així com la climatització de naus i amortidors de sorolls. La seguretat que ofereix, amb una fotocèl·lula i una banda sensòria de seguretat a la part inferior de la lona, la fa una de les portes més segures del mercat, tant per a maquinària mòbil com per a vianants.

Portes Traster i Tallafocs

Les portes tallafocs, estan fabricades i homologades per a llocs en els quals les normatives exigeixen una protecció especial contra incendis.

Disposen de la màxima protecció en seguretat contra incendis i de totes les homologacions, legalment exigibles per a la seva comesa.
Poden ser d’1 o de 2 fulles.

Segova Puertas

SEGOVA

Oferim portes de confiança, dissenyades per a la teva seguretat. Amb nosaltres, obtens més que una porta: obtens seguretat que se sent i es viu cada dia.

Empresa

Nosaltres

Contacte

Butlletí d'informació

Subscriu-te a les nostres notícies per a no perdre't cap novetat.

Preguntes? Escriu-nos