Segova Puertas

Portes Collbaix al Bages

segova portes i automatismes

En Segova, ens enorgullim de ser el principal distribuïdor de Collbaix al Bages, (Catalunya). La nostra associació amb Collbaix, la marca catalana líder en la fabricació de sistemes d’accés per a comerços, indústries i residències, ens permet oferir als nostres clients la millor gamma de portes automàtiques i sistemes d’accessos Collbaix, que disposen de les més altes certificacions de qualitat i seguretat en l’àmbit nacional i internacional.

Descobreix la nostra àmplia selecció de portes Collbaix, dissenyades per a satisfer les teves necessitats específiques. Ja sigui que busquis una porta elegant per a la teva botiga a Manresa, una solució robusta per al teu magatzem a Santpedor, o una opció sofisticada per a la teva casa a Súria, tenim el que necessites.

DISTRIBUÏDOR OFICIAL DE PORTES I SISTEMES D’ACCÉS COLLBAIX AL BAGES

Catàleg Collbaix

Puerta Metalica Manresa

Portes Enrotllables

Portes d’alumini resistents, perfectes per a qualsevol entorn residencial, comercial o industrial. Tria entre dissenys cecs, microperforats, troquelats o personalitzats per a trobar la porta Collbaix ideal que combina: seguretat, modernitat i elegància.

Puertas de cristal automaticas en Manresa

Automàtiques de Cristall

Sistemes de portes de tecnologia avançada que asseguren màxima seguretat i compleixen amb la normativa europea. Ideals per a accessos amb trànsit moderat o intens. Les nostres solucions Collbaix són sinònim de fiabilitat i eficiència.

Puerta para comercio Manresa

Sistema DUET

Producte únic creat per Collbaix que fusiona la seguretat de les persianes amb la comoditat de les portes automàtiques de cristall. Gaudeix de control total amb una solució integrada i elegant, perfecta per a qualsevol espai comercial. Seguretat i estil en un únic producte.

Portes per a qualsevol tipus d’entrades

Truca avui mateix per conèixer la nostra oferta de portes Collbaix

Portes Enrotllables per a Comerços

Les portes enrotllables per a comerços de Collbaix representen una solució moderna i eficient per a negocis a la regió del Bages. Aquestes portes estan dissenyades per a oferir una major visibilitat i atractiu als aparadors, sent ideals per a establiments que busquen diferenciar-se i ressaltar la seva identitat de marca.

Característiques Destacades de les Portes Enrotllables de Collbaix:

Portes Cegues

Les portes cegues de Collbaix estan fabricades amb perfils d’alumini extrusionat de doble paret, la qual cosa els confereix robustesa i resistència. Són opaques, no permeten el pas de llum ni visibilitat des de l’exterior.

S’utilitzen quan es requereix major privacitat, seguretat i/o aïllament tèrmic en locals comercials com a joieries, casinos, pelleteries o similars. Alguns models incorporen aïllament tèrmic i acústic a l’interior de les làmines.

Ofereixen la possibilitat d’automatitzar el seu funcionament amb motorització i equip electrònic. Permeten personalitzar les dimensions, colors i acabats.

Innova Master Master Thermic

Portes Microperforades

Les portes microperforades de Collbaix estan compostes per làmines d’alumini amb múltiples trepants que doten d’una certa visibilitat des de l’exterior quan la llum interior està encesa.

Aporten una imatge moderna i actual al local comercial. La perforació de les làmines també contribueix a la ventilació del local.

Alguns models combinen la microperforació amb policarbonat transparent per a millorar encara més la visibilitat, ventilació i evitar l’entrada de pols, corrents d’aire o aigua quan està tancada.

Com la resta de portes de Collbaix, permeten l’automatització i personalització en dimensions, colors i acabats per a adaptar-se a qualsevol projecte.

Microbaix Micropoli

Portes amb Visió / Policarbonat

Aquestes portes incorporen policarbonat transparent o encunyació en les làmines per a permetre la visió des de l’exterior i el pas de llum. Aporten major lluminositat i visibilitat de l’aparador al local comercial. Alhora mantenen la seguretat i privacitat quan estan tancades.

Totes elles són d’alumini extrusionat. Es poden automatitzar i adaptar en dimensions, colors i acabats. Ideals per a locals comercials que busquen un aspecte més modern, lluminós i que permeti veure el seu aparador des de l’exterior.

Iris Iris Especial Saten Saten Especial Astral Glass

Portes Enrotllables Industrials

Es tracta de models de portes fabricades en alumini extrusionat, de gran robustesa i resistència per a instal·lacions industrials de dimensions àmplies, tant en amplària com en altura.

Les seves característiques principals són:

  • Perfils d’alumini d’alta resistència, generalment de doble paret i major gruix per a suportar un ús intensiu.
  • Possibilitat d’incorporar aïllament tèrmic i acústic a l’interior de les làmines en alguns models.
  • Motoritzacions potents, sovint trifàsiques de 380V, preparades per a règim de treball intensiu amb nombroses maniobres diàries.
  • Equips electrònics específics amb prestacions adaptades a l’ús industrial, com a automatismes, fotocèl·lules de seguretat, emissors radio, etc.
  • Elements de seguretat tant en els sistemes d’obertura manual d’emergència com en els controls d’accés.

Es lacan o anoditzen en una àmplia varietat d’acabats. Permeten dimensions molt grans de fins a 7 metres d’ample i 5 metres d’alt.

Per les seves prestacions de resistència, potència, elements de seguretat i automatismes avançats són ideals per a tota mena d’instal·lacions industrials.

Innova Master Master Thermic Master Blind

Portes Enrollables per a particulars

Les portes enrotllables per a particulars de Collbaix es caracteritzen per oferir solucions pràctiques, segures i personalitzables per a habitatges unifamiliars.

Fabricades en alumini extrusionat d’alta resistència, garanteixen durabilitat i resistència a la corrosió. Els diferents models permeten triar entre perfils cecs, microperforades o amb visió parcial segons les necessitats de privacitat, lluminositat i ventilació.

Totes incorporen equips electrònics d’última generació per a la seva automatització, amb possibilitat de control remot i connexió a sistemes domòtics. Compten també amb mecanismes de seguretat davant fallades elèctriques.

S’adapten perfectament a reformes i obra nova, ja que permeten personalitzar mesures, acabats i prestacions. Destaquen per la seva facilitat de manteniment i neteja.

Pensades per a un ús familiar, ofereixen una atractiva relació qualitat-preu i es posicionen com una interessant alternativa a altres sistemes de tancament més complexos o costosos.

Innova Master Master Thermic Microbaix Master Blind

Portes per a Particulars

Crida’ns avui mateix per a conèixer les nostres propostes en portes per a habitatges

Portes Alta Seguretat

Les portes enrotllables d’alta seguretat Securbaix de Collbaix estan dissenyades específicament per a protegir locals comercials i habitatges que requereixen una seguretat extrema contra robatoris i intrusions.

Fabricades en alumini extrusionado reforçat, incorporen sistemes de tancament d’alta seguretat amb panys de gran resistència i frontisses antivandàliques. Alguns models inclouen protecció antibales certificada.

Es distingeix per les seves prestacions antirefracció, estant certificades contra robatoris segons la normativa europea EN 1627, en classes de resistència de RC3 a RC6 segons el model. Això implica una capacitat d’aguantar atacs amb eines durant períodes que van dels 15 als 50 minuts.

Opcionalment també s’ofereixen models blindats balísticament amb protecció FB4 contra armes de foc, complint la norma EN 1522.

Tots els models es caracteritzen per la seva robustesa, incorporant sistemes de bloqueig automàtic davant intents de força i possibilitat de connectar amb alarmes i altres mecanismes de seguretat.

Ideals per a protegir comerços amb mercaderies d’alt valor, sales de pànic, quarts cuirassats i qualsevol entorn on la seguretat física davant intrusions sigui màxima prioritat.

Securbaix Securbaix Thermic Securbaix BL Securbaix BL Visión Securbaix BL Visión XL Diamond BL Diamond BL X-Treme

Portes Automàtiques de Cristall

Les portes automàtiques de cristall de Collbaix es caracteritzen per oferir un accés còmode i segur en locals comercials i edificis amb trànsit per als vianants.

Estan fabricades amb perfils d’alumini d’alta resistència i cristall laminar transparent de seguretat. Incorporen motors silenciosos amb sistemes avançats de detecció de presència i antiaixafament.

Els sensors radar detecten als usuaris acostant-se per a activar l’obertura automàtica de manera suau i sense necessitat d’empènyer. El cristall aporta lluminositat interior i millora l’eficiència energètica.

Es distingeix entre models per a trànsit moderat o intens. Els operadors intens superen el milió de cicles garantits. Per a màxima seguretat compten amb funcionament supervisat i bateries d’emergència.

Els selectors permeten regular diferents modes de funcionament. Alguns models incorporen control via app per bluetooth. Les estructures autoportants faciliten la instal·lació en qualsevol tipus d’accés.

Certificades baix normativa EN 16005, ofereixen un accés còmode i segur. Ideals per a botigues, hotels, hospitals i qualsevol edifici amb trànsit regular de persones. Milloren l’accessibilitat i permeten personalitzar la imatge.

City Opera L/N Opera T Opera R Opera TR

Sistema DUET

Proveïdor Únic

Facilitem tot el procés, evitant complicacions logístiques i de construcció. Oferim una solució completa i eficient per al teu accés.

Totalment a la teva Mesura

Oferim una àmplia gamma d’opcions de personalització, permetent que el teu accés es converteixi en una porta distintiva i única.

Optimització de l’Espai

El nostre sistema és integral i dissenyat per a maximitzar l’espai, assegurant la màxima comoditat i eficiència per als comerços.

La teva seguretat és el nostre compromís

Crida’ns avui mateix per a conèixer la nostra oferta en portes per a comerços.

El que ens diferencia de la competència

image/svg+xml Resposta immediata

Ampli horari comercial

Revisió i actualització dels sistemes d’obertura i tancament (comandament a distància)

No cobrem desplaçaments

Neteja i restauració (sanejament i pintat)

Calendari de manteniments preventius, segons model de porta, volum de vehicles i freqüència d’ús

Segova Puertas

SEGOVA

Oferim portes de confiança, dissenyades per a la teva seguretat. Amb nosaltres, obtens més que una porta: obtens seguretat que se sent i es viu cada dia.

Empresa

Nosaltres

Contacte

Butlletí d'informació

Subscriu-te a les nostres notícies per a no perdre't cap novetat.

Preguntes? Escriu-nos