Portes automatiques – Seguritat i manteniment

Portes Automàtiques

Per què és essencial la comprovació regular dels sistemes de seguretat de la teva porta automàtica?

Les portes automàtiques s’han convertit en una solució pràctica i eficient per a llars i empreses. No obstant això, com qualsevol sistema automatitzat, requereixen un manteniment i revisió periòdica, especialment pel que fa als seus sistemes de seguretat. En aquest article, explorarem la importància de verificar regularment aquests sistemes i com poden protegir-te a tu i als teus sers estimats

Portes automàtiques segures

Les portes automàtiques, ja siguin de garatge, entrada principal o industrials, estan dissenyades per a oferir comoditat i seguretat. No obstant això, si els seus sistemes de seguretat no funcionen correctament, poden representar un risc. Una fallada en les fotocèl·lules de seguretat, per exemple, podria resultar que la porta no es detingui en detectar un obstacle, causant danys materials o fins i tot lesions.

Components Crítics de Seguretat

Fotocèl·lules de Seguretat

Aquests dispositius detecten la presència d’objectes o persones en el camí de la porta. Si alguna cosa interromp el feix de llum entre les cèl·lules, la porta es deté o inverteix el seu moviment, evitant accidents.

Sistemes de Paracaigudes

En portes motoritzades, especialment les seccionades o basculants, el sistema de paracaigudes evita que la porta caigui en cas de fallada del sistema d’elevació. És vital assegurar-se que aquest sistema funcioni correctament per a evitar accidents greus.

Sensors de Pressió

Aquests sensors detecten quan la porta entra en contacte amb un objecte o persona, detenint o invertint el seu moviment per a evitar danys o lesions.

La teva seguretat és el nostre compromís

Crida’ns avui mateix per a conèixer l’estat de la teva porta de garatge.

Beneficis d’una Revisió Regular

Prevenció d’Accidents:

Una comprovació regular assegura que tots els sistemes de seguretat funcionin correctament, reduint el risc d’accidents.

Estalvi Econòmic:

Evitar danys a vehicles o infraestructures pot estalviar costoses objeccions o reemplaçaments.

Tranquil·litat:

Saber que la teva porta automàtica opera de manera segura proporciona pau mental a propietaris i usuaris.

La comprovació regular dels sistemes de seguretat de la teva porta automàtica no és només una qüestió de compliment normatiu, sinó una inversió en seguretat i tranquil·litat. En garantir que aquests sistemes funcionin correctament, t’assegures que la teva porta serveixi com una barrera protectora i no com un risc potencial.

La teva seguretat és el nostre compromís

Crida’ns avui mateix per a conèixer l’estat de la teva porta de garatge.

Feu un comentari

SEGOVA

Portes de confiança.
Seguretat que se sent

Garanties

Experiència

Productes De Qualitat

Segova Puertas

Prioritzem la teva seguretat. Les nostres portes ofereixen protecció de confiança per a la teva família i empresa, brindant-te tranquil·litat.

Ubicació

Avda de la Pirelli 1, Nau 6 (Recinte Industrial)

08241 Manresa, Barcelona.

Tel. 931 41 2463 - 629 064 368

Demana el teu pressupost per tel. o emplenant el formulari adjunt i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Sol·licitar Pressupost

Nom(Obligatori)
Si us plau, fes-nos saber el que tens al cap. Tens alguna pregunta per a nosaltres? Dispara.
Segova Puertas

SEGOVA

Oferim portes de confiança, dissenyades per a la teva seguretat. Amb nosaltres, obtens més que una porta: obtens seguretat que se sent i es viu cada dia.

Empresa

Nosaltres

Contacte

Butlletí d'informació

Subscriu-te a les nostres notícies per a no perdre't cap novetat.

Preguntes? Escriu-nos